Post by abarinhayrin on Feb 18, 2022 6:52:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzený hack tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
nastavenie po py**
Star Warfare2:Payback Árkádjátékok orqu
Je to hrozne hra furt to seka a preto som dala jednu hviezičku
WILD ANIMALS EPIC RUN RACE: NEW 3D SIMULATION GAME je hra pre platformu Android, ktorá ponúka simulátor epickej rasy divokých zvierat v roku 2021.
Úprimne povedané, najvyššiu kritickú recenziu musel napísať niekto, kto má problémy s vývojármi hier. Hra sa doslova tak ľahko hrá, ak ju nezoberiete po 1 alebo 2 pretekoch, hranie nie je pre vás. Pokyny sú dostatočne jasné, aby sa nimi mohla riadiť aj netrénovaná opica a grafika je úplne rovnaká ako reklama. Reklamy by sa dali trochu vyladiť, ale žiadny skutočný rozdiel od iných hier. Jednoduchá zábavná hrateľnosť, dlhovekosť môže byť problémom, pretože je jednoduchá.
Run Race 3D খেলাধূলা ear
Sea Race 3D
Príliš veľa reklám. Jedna reklama po každej hre, čo môže byť reklama 30 sekúnd po hraní jednej minúty alebo menej. Niekedy viacero reklám po jednej hre. úplne smiešne. Bola by to slušná hra, keby nie, ale jednoducho nestojí za to.
Run Race 3D Sporto shs
najlepšia hra.
Run Race 3D 12+. Good Job Games. Navrhnuté pre iPad ... Best Free Running game. Compete with others and get the real parkour experience.
Hra je skvelá, ale má veľa chýb. Keď som to prvýkrát stiahol, bolo to dobré a dobré a potom po dni, wgen som to znova zapol, nefungovalo to. Čakal som DVA týždne a potom to začalo hrať. Je trochu nepríjemné, že aj keď ste vo vedení, niekedy osoba za vami prejde cieľom, vypadnete. Ignoroval som to, ale teraz hra ZNOVA nefunguje! Opravte chyby.
Dvojitý skok je rafinovaný a nie vždy funguje. Nie hladká hra. Tiež som sa zapojil do turnaja a moja hra po výhre neprešla cez prvé kolo, takže som prehral 500 mincí. Opravte svoju hru, nestrácam čas na pokazenú hru. Okrem toho nie je počuť žiadny zvuk. Zdá sa, že vývojári vydali neopracovanú hru, len aby zarobili peniaze vzhľadom na to, že každú druhú minútu prichádza AD. Naozaj jeden z najhorších herných zážitkov, aké som kedy zažil. Nikdy neodporúčam.
Taká dobrá hra! Nielen, že si musíte dokonale načasovať svoje kohútiky, ale musíte si tiež naštudovať pretekárske trate a nájsť cez ne najlepšiu/najrýchlejšiu cestu! Nebuď posledný alebo *BAM* si vonku! Adrenalín prúdi cez vaše márne každú hru a snaží sa predbehnúť hráčov. Určite vloží peniaze do skúsenosti s *NO AD*, je tam len veľa reklám.
Je to dobrá a zábavná hra, ale keď som prehral turnaj, môj telefón začal vibrovať a vibroval, aj keď sa hra skončila a aj keď som hru opustil. Je to strašná chyba, prosím skontrolujte ju
dobrá hra ☺
Je to zlaté. Nie je to 3D, takže je to zavádzajúce. Avatar beží za vás, takže všetko, čo musíte urobiť, je skočiť klepnutím (ak si správne načasujete skoky, môžete sa ocitnúť vo vedení pod 2 kolami). Nestretol som sa so žiadnymi problémami s reklamami, ktoré mali iní. Jediný problém, ktorý som videl, bol ten, že tu nie je vyhradené tlačidlo alebo výzva na „exit“ a za víťazstvo v pretekoch nevyhrávate žiadne mince (to som videl), ale mohli ste získať mince sledovaním reklám, čo som ja nezaujíma, bohužiaľ.
Dobrá hra 5 hviezdiciek
1 HVIEZDIČKA SOM BOL LEN LEVEL 1 A NEDOVOLIL MI SKOČIŤ PO STENÁCH, TAKŽE NIE SPRAVODLIVÉ!!!! OKAMŽITE TOTO NAPRAVTE!!!!
Úžasný! Dostávam reklamy, takže som v poriadku, najlepšia hra! niekedy som hral
Táto hra mi seká!
Akožeeeeeeeee v pohode ale príde mi to že zaberá veľmi veľa miest v mobile. Ale dobre ak by ste chceli niečo zábavné keď nemáte Wi-Fi tak potom dobre ale nemyslím si, že si to ešte niekedy stiahnem. Proste toto je hra ktora je "Nah" teda nepotrebujem to velmi ku šťastiu :/
je to ideálna hra na hranie, ak sa nudíte
Run Race 3D Sportspel okiu
OPRAVTE TU HRU!!!!!!NEJDE MI SKÁKAŤ A ĎALŠIE VECI V TEJ P*ČI HRE runrace3d!!!!!!Opravte to hneď!!!!!!
veľmi veľa reklám ale je to top hra
Ďalšia dobrá hra zničená chamtivosťou vývojárov s neustálymi reklamami. Reklama po prejdení každej úrovne, reklama, ak neuspejete v úrovni, reklama, ak chcete otvoriť truhlice. Úplne to ničí zábavu z hry, najmä ak ide o obzvlášť náročnú úroveň a musíte sledovať viacero reklám, ktoré úroveň skúšajú znova. Pomerne nudný bol aj fakt, že po prvých leveloch musíte prejsť tú istú trať trikrát, kým prejdete na novú trať.
najvetšia hovadina😡😡
ok
Táto hra sa dá veľmi ľahko zobrať a hrať až na pár výnimiek. Nie sú tu žiadne možnosti zvuku a nastavenia nič neumožňujú. Bolo by fajn mať v hre zvuk a dať si ho vypnúť aj s vibráciami. Zdá sa, že ide o perfektnú hru, ktorá by bola zábavná či už pre lokálnych multiplayerov, alebo pre globálnych.
Čakala som od toho viac. Neni to zlá hra. Ale neočarilo má to . A je tam veľa reklám.
Hral som hru a je uzasna ale niekedy zamrzne a nenacita sa, moze to tak byt aj hodiny. Musel by som reštartovať svoje zariadenie.
Túto hru tak veľmi milujem!! Snívam o tejto hre! 😍 NIKDY to neodinštalujem, ale je tu len jeden problém, je tam VEĽA REKLÁM! 😭😭 Doslova dve minúty hrám hru a päť pozerám reklamy. Nepáči sa mi to, ale som rád, že reklamy môžete preskočiť po piatich až desiatich sekundách! 😊 Určite túto hru odporúčam všetkým 👍👍👍 VEĽMI potešila 😁
Hrajte Run Race 3D zadarmo na LittleGames
Trapna hra akurat pre noobov
Milujem to, len si to užívam, ale keď klepnem na obrazovku, jednoducho sa to zastaví a ďalší hráč (bot) pokračuje a hru prehrám, preto dávam štyri hviezdičky
Prečo nemôžem vypnúť vibrácie? Je to dobrá, zábavná hra, ale ak nemôžem vypnúť vibrácie, je to trochu prievan
na ho*** sa ti ovládam
Run Race 3D Sports ijbf
Táto hra je zábavná a ak si veľa oddýchnete, budete mať väčšiu šancu na výhru. Dôvod, prečo dávam tejto hre tri hviezdičky, je ten, že niekedy vám pri behu uväzní hlavu medzi toboganom a nerobilo to len mne ,Videl som, ako ostatní hráči uviazli v šmykľavke a najhoršie na tom je, že nemôžete urobiť nič, aby ste sa dostali von.👎👎👎
meda sa skakat