Post by abarinhayrin on Feb 18, 2022 7:04:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
چرا همه چیز را ریست می کنید؟ نمی توان به کمپین قدیمی دسترسی پیدا کرد، همه منابع از بین رفته اند. من و دخترم ساعتها با هم نسخه قدیمی را بازی کردیم و همه چیز را درست کردیم. واقعاً نمیخواهم از نو شروع کنم.
من فقط کمپین را بازی می کنم و آن را دوست دارم. اگر من فقط کمپین را قضاوت می کردم، آن را 4 ستاره می کردم. درخت ارتقاء عظیم است و می توان برای چندین ساعت گیم پلی جذاب روی آن کار کرد. علاوه بر این، بازی دائماً قابلیت ارتقا و بهینهسازی را ارائه میدهد، این مواردی است که من را در بازیهای دیگر مانند بازیهای بیکار یا کلیکها راضی میکند. چیزی که ستاره پنجم را کسب می کند، پتانسیل خارج از کمپین است. حالتها، coop و حتی pvp همگی در این بازی ارائه میشوند که من فرض میکنم اجازه میدهد تا اوج بگیرد.
Mindustry 動作 uwev
اگر اینقدر پیچیده نبود 5 می گذاشتم... و بله آموزش بسیار مفید است اما به اندازه کافی برای من توضیح نمی دهد. همه اینها به کنار، بازی باورنکردنی است.
تنها مشکل این بازی این است که UI وحشتناک است، من حتی نمی توانم دکمه تخریب FFS را پیدا کنم! 2/5!
من دوست دارم et
تنها مشکلی که من تا به حال دارم با مودهایی است که می توانید بر روی آن دانلود کنید، گاهی اوقات آنها به درستی بارگذاری نمی شوند. خودشه. همه چیز در مورد این بازی بسیار خوب انجام شده و فکر شده است.
بازی عالی من دوست دارم که چگونه باید یک کارخانه بسازید و مواد تهیه کنید، در حالی که باید از هسته خود دفاع کنید.
کنترلهای رایانهای واقعاً به شما اجازه انجام کاری را بدون اطلاع از کنترلهای رایانه نمیدهند
Mindustry მძაფრსიუჟეტიანი glo
من شخصا فکر می کنم که این بازی عالی است. برخی چیزهای واضح وجود دارد که نیاز به اصلاح دارند، مانند کنترلها و باگها، اما در کل بازی خوبی است، من شخصاً فکر میکنم اگر توسعهدهنده پشتیبانی از صفحهکلید و ماوس را برای اندروید اضافه کند، عالی خواهد بود. من مطمئن نیستم که آیا این ویژگی در نسخه اندروید اضافه شده است یا خیر، اما فقط یک فکر بود.
می دانید، این بازی به طرز شگفت انگیزی سرگرم کننده است، با توجه به اینکه بسیاری از بازی های موبایلی بسیار ناامید کننده هستند، می بینم که هر از چند گاهی به آن باز می گردم و قطعاً آن را برای هر کسی که فکر می کند خود مکانیکی است توصیه می کنم، می توانید خیلی ساده شروع کنید، و سپس با گذشت زمان ، کارخانه / قلعه شما به یک ماشین آلات زیبا و پیچیده تبدیل می شود ، کاملاً رضایت بخش است.
بازی بازی خوبی بود اما الان با رابط کاربری جدید و همه چیز بدتر از آن، چشمانم را اذیت می کند
واقعا سرگرم کننده به نظر می رسد اما به دلایلی وقتی سعی می کنم از یک راکتور هسته ای استفاده کنم، آب را قبول نمی کند IDK چرا آب را قبول نمی کند، من سعی کردم همه چیز را به آن لوله کشی کنم، پمپ هایی را درست در کنار آن داشته باشم، و غیره. فکر می کنم خراب است یا مال من خراب است. فقط خراب شد
بازی بسیار سرگرم کننده برای موبایل. آسان برداشتن سخت برای زمین گذاشتن. نه تنها این، بلکه هیچ تبلیغ یا میرکوترنسیتون هم ندارد. واقعا سرگرم کننده است و بهترین بخش آن رایگان است. تنها شکایت من این است که برخی از موارد مانند ژنراتورها به خوبی توضیح داده نمی شوند. به غیر از این، این بازی بسیار سرگرم کننده است (:
آموزش بی معنی است. انجام بازی واقعی را غیرممکن کرد
Mindustry Action cwj
Carrom Pool: Disc Game Sporto tael
این بازی را در Steam خریداری کردم، از دیدن آن در فروشگاه بازی به صورت رایگان شگفت زده شدم. من نگران بودم "آیا تراکنش های کوچک وجود دارد؟" "این چگونه روی چیز دیگری غیر از ماوس و کیبورد پخش می شود؟" ترس هایم از بین رفت. بدون ریز تراکنشها، کنترلها کمی دشوار اما بصری هستند. این یک بازی خوب است، یک تعادل منحصر به فرد از RTS و Tower Defense با یک سیستم پیشرفت منظم. من بازی را دوباره می خریدم، اما به نظر می رسد این بازی کامل است، بدون تبلیغات، بدون ریزتراکنش. گوهری در دریای طمع
روی کامپیوتر خیلی بهتره بعضی چیزها حتی کار نمی کنند. مانند "پل ها" همه چیز را در محل اتصال متوقف می کند. و چرا باید 100 برنز یا بیشتر روی نقشه بپردازیم؟ فقط چرا؟ خیلی بی فایده است سیستم pvp بسیار استرس زا است، نقشههایی وجود دارد که نمیتوانید با ساختن یک سیستم برای آن، برجکهای خود را سوختگیری کنید (عمدتاً به دلیل اینکه پلها کار نمیکنند، بنابراین فضایی برای اتصال وجود ندارد) بنابراین باید به صورت دستی سوختگیری کنید که زمان زیادی میبرد. . شما باید در یک بازی کارخانه ای به بازیکنان فضای ساختمان بدهید.
این یک بازی شگفت انگیز است، واقعا. توسعه دهندگان زمان زیادی را برای این بازی گذاشتند و چیزی که از آن بیرون آمد یک بازی زیبا و در عین حال یادگیری آسان بود. انباشته از این واقعیت که رایگان است، تعداد زیادی از تبلیغات (در صورت وجود) وجود ندارد، و به صورت آفلاین در دسترس است، این بازی را در بسته ای ترکیب می کند که تعداد کمی دیگر می توانند امیدوار باشند که از آن پیشی بگیرند.
این بازی دو نفره را به درد میآورد آیا حتی کار میکند من توصیه نمیکنم این بازی را اگر دو نفره انجام میدهید بازی کنید قوانین را خواندم همه چیز را امتحان کردم جواب نمیدهد گفت اجازه دهید میزبان به شما شناسه میزبان را بگوید نمی توانم شناسه را ببینم چگونه ممکن است من اینترنت را امتحان کردم کار نمی کند این بازی فقط بد است امیدوارم آنها به جایی که واقعاً کار می کند به روز شوند.
جدا از اینکه حدوداً یک روز طول می کشد تا بفهمم چگونه بازی کنم، وقتی به آن دست پیدا کردید، این یک بازی واقعاً خوب است. اگر چه من بیشتر دوست دارم اگر این بازی یک راه جایگزین برای بدست آوردن تیتانیوم داشته باشد. ژنراتور سپر همیشه کمک نمی کند. سپرها اگر مانع از ورود دشمنان شوند تا زمانی که سپر از بین برود بهتر است.
یکی از بازی های گیج کننده ای که تا به حال انجام داده ام، ظرف یک ساعت از آن خسته شدم
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است. گاهی اوقات خسته کننده و خسته کننده است، اما با این وجود یک بازی استراتژیک عالی است.
یک بازی عالی وقتی متوجه شدید...تا آپدیت جدید. حالا یک بازی آزار دهنده عالی است.
کنترل های وحشتناک من واقعاً کاری را که این بازی میخواهد انجام دهد دوست دارم، اما گذاشتن تسمه نقاله برای هر برجک دیوانهکننده است وقتی روش انجام آن بسیار ناشیانه و مستعد خطا باشد. مطمئنم اگر کنترلها تمیز شوند، عالی خواهد بود.
من واقعاً نمی دانم در مورد این بازی چه بگویم. من فکر می کردم که این بازی را دوست دارم، اما به دلایلی واقعا نمی توانم وارد آن شوم. من فکر می کنم مفهوم بازی دفاع از برج که در آن باید منابع را استخراج کنید جالب است. گرافیک بسیار خوب است و به نظر می رسد بازی بسیار بهینه شده است. با این حال، گرافیک و بهینه سازی تنها چیزهایی نیستند که برای داشتن یک بازی خوب به آن نیاز دارید، بلکه برای سرگرم کننده بودن نیز به آن نیاز دارید. در حالی که من فکر می کنم این بازی جالب است و فکر می کنم دیگران آن را دوست دارند، من به دلایلی نمی توانم وارد آن شوم. من از طرفداران بازیهای دفاع از برج هستم و این بازی نگاهی منحصربهفرد به این سبک دارد. ممکن است برای دیگران خوب باشد، اما من به اندازه بازی های دیگر دفاع از برج سرگرمی ندارم.
در حال تغییر نظر من از 5 به 3 ستاره. بهروزرسانی جدید نه تنها تمام دادههای قدیمی من را حذف کرد، بلکه نقشههایی را که در نسخه فعلی تکمیل کرده بودم، حذف کرد (میگوید من نقشهای با تیتانیوم ندارم اما آیا همه آنها تحقیق شدهاند؟) سیستم منابع جدید عجیب است. در حال حاضر منابع را در طول زمان در نقشه ها به دست می آورید، اما فقط در بازی؟ بنابراین اگر میخواهید منابع کشاورزی کنید، فقط روی نقشهای بنشینید و هیچ کاری انجام دهید.
بازی چند نفره خیلی سخت است، آنها باید بازی چند نفره خارج از LAN را آسان تر کنند. من این بازی را به معنای واقعی کلمه فقط برای بازی چند نفره دانلود کردم، اما وقتی در نهایت تلاش کردیم، در وهله اول هدف از دانلود این را شکست دادیم.
مانند موارد دیگر، تمام پیشرفت ها پس از خروج از بازی از بین می رود. چند سطح اول سرگرم کننده هستند، این یک Factorio-lite به خوبی ساخته شده است. من فقط نمی توانم خیلی دور بروم بدون ذخیره.
برای من به سرعت گیج کننده شد، رابط کاربری کمی سخت است که به آن عادت کنم. من میتوانم. بگو که عمق زیادی برای علاقه مند شدن وجود دارد، اما من زمانی برای اختصاص دادن به آن ندارم. متاسف.
بازی بسیار مناسبی بود، یک ماه استراحت کرد و برگشت اما دیدم که تمام مواد من ناپدید شد. من برای رفتن به ماموریت بعدی پس انداز کرده ام اما همه آنها ناپدید شدند. کارخانه من هنوز آنجا بود تا بتوانم مواد را پس بگیرم، اما هنوز ناامیدکننده است.
این یا من احمق هستم، یا آموزش بد است، زیرا نمی توانم بفهمم این بازی لعنتی چگونه کار می کند. من نمی توانم اتصالات را به کار بیاورم. متاسفم اگر احمق هستم، اگر چنین است رتبه را تغییر می دهم، اما جدی، سعی کردم به مدت 20 دقیقه بفهمم بازی چگونه کار می کند و آموزش فقط ... اصلاً کمکی نمی کند. اول می گفت مته را با نوار نقاله به هسته وصل کن، این کار را کردم، بعد گفت برای تامین توپ، یک اتصال در نوار نقاله قرار دادم که به هسته منتهی می شد، اما درست نشد.
من این بازی را دوست داشتم و همیشه آن را بازی کردم. سپس، آنها آن را به روز کردند که دسترسی به نقشه ها دشوارتر است و آنها تمام منابع من را پاک کردند.